Vergaderen en werken bij It Fjildhûs

Onze visie is om de mooie plek waar we wonen en werken ook voor andere mensen toegankelijk te maken. Vanaf september 2024 zijn onze vergaderzalen beschikbaar. Er zijn drie ruimtes beschikbaar, een kleine ruimte voor ongeveer 10 personen, middel ruimte voor ongeveer 20 personen en een grote ruimte voor ongeveer 50-80 personen.

Voor boekingen kunt u contact opnemen via het contact formulier of bellen met 06 12919114. 

De ruimte die beschikbaar komt is wat je noemt een bijzondere werkplek. Het is een locatie waar je in volledige rust, omringd door paarden en de natuur, ongetwijfeld tot nieuwe ontwikkelingen en inzichten komt.

Faciliteiten en mogelijkheden

  • Er is koffie, thee en koek aanwezig
  • We kunnen de lunch voor je verzorgen
  • Pauze tussen de paarden geeft nieuwe inspiratie
  • Kijk bij de dieren of loop door de natuur
  • In overleg is vrijwel alles mogelijk

Vergaderarrangementen

Bij onze vergaderarrangementen is het mogelijk om een paardencoachsessie bij te boeken. Ook kunnen we met je nadenken over een spreker of andere gast, voor een inspirerende middag bij It Fjildhûs. Liever puur de locatie huren zonder extra’s? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem.

Unieke Werklocatie

Ook kun je een gedeelte van onze werklocatie huren, als je bijvoorbeeld een dag op een andere locatie dan thuis of kantoor wilt werken, nadenken over nieuwe plannen of uitdagingen. Maar ook voor het voeren van (functionerings)gesprekken. Wat jouw doel ook is: wij denken graag met je mee en kunnen in overleg veel voor je regelen.

Vergaderen of werken bij It Fjildhûs?

Wil je meer weten over onze vergader- en werklocatie, de mogelijkheden of de beschikbaarheid? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een offerte op maat voor je.

adres

Rypsterdyk 50

9034 VB Marsum

Contactgegevens

Aanvraag