Over ons

Bij It Fjildhûs zijn we thuis in bijna alles op het gebied van paarden. Sinds 1991 zijn we actief in de fokkerij van Friese paarden. In 2022 hebben we een binnenbak met stallen gebouwd, waardoor er ruimte is gekomen voor pensionstalling. Inmiddels genieten ook andere mensen én paarden van onze accommodatie. Daarbij is het mogelijk om de binnenbak te huren voor ruiters buiten onze stal. Op deze pagina maak je kennis met mij, Harriët Wijnstra, hét gezicht van It Fjildhûs.

Hoi, ik ben Harriët

Mijn naam is Harriet Wijnstra. Ik ben getrouwd met Erik-Jan en samen hebben wij drie dochters Het was een grote wens van ons om buiten uit te wonen en 9 jaar geleden zijn wij in de boerderij van mijn schoonouders getrokken en hebben we voor hun op het erf een nieuwe woning gebouwd. 

Familie Wijnstra

Met de hulp van familie (Jan en Gretha, Erik-Jan en onze dochters Iris, Amber en Britt) kunnen we It Fjildhûs realiseren. Iedereen helpt mee van uitmesten, tot bouwen, tot aan de fokkerij waardoor het mogelijk wordt om onze mooie plek waar we wonen voor meer mensen toegankelijk te maken. 

Mijn passie

Door de bouw van onze stal is de wens om van mijn passie mijn werk te maken werkelijkheid geworden. Neem dus contact met mij op voor een mestonderzoek, de huur van de binnenbak of vergaderruimtes, sportmassage of andere diensten/faciliteiten. Dan help ik je graag verder!

Groet, Harriët Wijnstra

It fjildhûs

Wil je meer weten over onze accommodatie, heb je een specifieke vraag of wil je gebruik maken van één van onze diensten? Neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op via de gegevens hieronder óf het contactformulier hiernaast.

adres

Rypsterdyk 50

9034 VB Marsum

Contactgegevens

Bericht achterlaten?