Sportmassage paarden

Sportmassage kan voor paarden en pony’s vele voordelen opleveren.

Het verbetert de circulatie van het bloed en lymfestelsel. Het zorgt voor spieropbouw en een toename van bewegingsvrijheid van de gewrichten. Tevens wordt je paard door het masseren bewuster van zijn lichaam en ontspant zijn lichaam beter. Door je paard op regulier basis te laten masseren kun je blessures voorkomen.

Een behandeling van uw paard of pony duurt ongeveer een uur. De kosten hiervoor bedragen €50 excl btw.

Het is mogelijk om bij u thuis of bij ons op de accommodatie uw paard te laten behandelen. 

Souplesse


Door een paard om de paar maanden een massage te gunnen zorg je ervoor dat er minder kans op blessure is. Het is mogelijk dat ik bij het paard langskom voor een massage, maar het is ook mogelijk om bij ons op stal te komen en tevens gebruik te maken van de HorsePower trilplaat.

Aan de slag zonder blessures

De HorsePower trilplaat van Molenkoning kan gebruikt worden voor revalidatie van peesblessures maar ook voor het voorkomen van peesblessures. Het is tevens bewezen dat het zorgt voor betere temperatuur regulatie van het lichaam, verbetering van de botten, stimuleert hoef groei en geeft een hogere souplesse. 

Het is mogelijk om uw paard bij ons op de trilplaat te laten revalideren of om blessures te voorkomen. 

It fjildhûs PAARDEN SPORTMASSAGE

Wil je meer weten over een paardensportmassage bij It Fjildhûs. Neem dan gerust, vrijblijvend, contact met ons via de gegevens hieronder óf het formulier. De massages zijn vanaf oktober 2023 beschikbaar.

adres

Rypsterdyk 50

9034 VB Marsum

Contactgegevens

Bericht achterlaten?