Arrangementen voor bezoekers

Onze visie is om de mooie plek waar we wonen en werken ook voor andere mensen toegankelijk te maken. Met name voor mensen die niet een volwaardige, eigen ruimte hebben om bezoek te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan bewoners van een verpleeghuis of wooninstelling.

Paardencoach Rixt Nijenhuis en It Fjildhûs hebben daarom de handen ineengeslagen. Binnen onze accommodatie vind je een ruimte die is ingericht als huiskamer om hier privé te kunnen zitten met vrienden of familie, met zicht op de paarden.

Faciliteiten

Je kunt tijdens een arrangement gebruik maken van onze grote kantine. Er is een lift aanwezig, net als een gehandicaptentoilet. Door de speciaal hiervoor gerealiseerde voorzieningen, is het óók mogelijk om bezoekarrangementen te boeken voor mensen met een beperking en/of dementerenden. 

Genieten tussen de dieren

Ondertussen geniet je van de paarden en andere dieren op ons erf. Er lopen honden rond en er zijn shetlanders waarmee je kunt knuffelen. Tevens zijn er een aantal andere, kleine huisdieren en pluimvee aanwezig waar je gemakkelijk tussen kunt komen met een rolstoel.

Wij denken graag met je mee

In overleg en indien gewenst, kun je bij een bezoekarrangement ook een paardencoach sessie bijboeken. Heb je andere wensen of specifieke vragen? Wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens.

Arrangementen bij It fjildhûs

Wil je meer weten over een arrangement, heb je een specifieke wens of andere vraag? Neem dan gerust, vrijblijvend contact met ons op via de gegevens hieronder óf het contactformulier hiernaast.

adres

Rypsterdyk 50

9034 VB Marsum

Contactgegevens

Arrangement aanvragen