Ruiterfitness

Elke ruiter spendeert uren per week op stal en in het zadel. Betaalt zich suf aan privéles en fysieke begeleiding voor je paard. Maar waar ben jij?

Hoe kun je je paard rechtrichten als je zelf scheef bent? Hoe kun je buiging vragen als je zelf linksom anders buigt dan rechts? Hoe kun je je benen ontspannen laten afhangen als je heupbuigers verkrampt zijn? En hoe kan je paard zich loslaten als jij opstaat met een warm lijf en vol hoofd maar zonder enige voorbereiding?

Met ruiterfitness train jij je lijf op souplesse, balans, coördinatie, kracht en meer. Tegelijk traint Anne-lys Herder je mind om te focussen, om los te laten, om te genieten, om te laten gebeuren en te zorgen dat jij vanaf de eerste minuut goed bezig bent. 

Verderop op de pagina vind je meer informatie over de data en tijden waarop je bij It Fjildhûs terecht kunt voor ruiterfitness.

Dit mag je verwachten

Ruiterfitheid is een vorm van fitness zonder sportschool, zonder toestellen. Je gebruikt je lichaam, een matje en wat losse materialen om je uit te dagen. Het is heerlijk, uitdagend en super effectief, zodat je er al snel een gewoonte van maakt en die ook kunt volhouden.

Maar het echte verschil is de coaching. Bij Anne-lys geniet je van een kritische blik en begeleiding. Ze ontdekt waar jouw zwakte zit en past hier de begeleiding op aan. 

Voordelen van ruiterfitness

Als je wilt, helpt Anne-lys je aan meer energie, meer goede voeding, slimme gewoontes om er zelf strak uit te zien. Zodat je bekken net wat soepeler wordt en je zit nog stiller. Maar ook zodat je net die extra taille kweekt die het hele plaatje meer ‘af’ maakt.

Ruiterfitness in Friesland

Ruiterfitness op It Fjildhûs

Elke dinsdagavond is ruitervitaalcoach Anne-lys Herder op It Fjildhûs aanwezig om trainingen te geven. Sluit aan bij de les van 20:00 tot 21:00 (bijna vol) of schrijf je in voor de les van 18:00 tot 19:00. 

In overleg is er veel mogelijk. Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op via het formulier of de gegevens onderop deze pagina.

Ruiterfitness ervaren?

Wil je meer weten over ruiterfitness in Friesland? Vul dan vrijblijvend dit formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor meer informatie.

adres

Rypsterdyk 50

9034 VB Marsum

Contactgegevens

Ruiterfitness inplannen