Vergaderruimte Lânsicht huren

Deze vergaderruimte biedt plek tot 25 personen. Geniet van het uitzicht over de velden, de mogelijkheid tot verschillende tafelopstellingen, alle faciliteiten en optioneel bij te boeken arrangementen.

Al onze ruimtes zijn ook te huur als werklocatie, voor wie graag eens op een andere locatie dan thuis wil werken. Wat jouw doel ook is: we denken graag met je mee en kunnen in overleg veel voor je betekenen.

Faciliteiten vergaderruimte

Aantal personen

Lânsicht is de perfecte ruimte voor groepen. De ruimte is +/- 44 m2 groot, dus je kunt hier met gemak met 25 personen vergaderen of een presentatie geven.

Opstelling

Vergaderruimte Lânsicht is standaard uitgerust met een grote tafel met 25 stoelen. De tafel is ook op te splitsen om een opstelling naar wens te realiseren. Benieuwd naar onze andere ruimtes en mogelijkheiden?  bekijk deze hier.

Praktische zaken

Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Vergaderruimte Lânsicht is voorzien van een beamer met scherm, een flip-over met stiften en uiteraard is er standaard gratis WiFi inbegrepen.

Onbeperkt Koffie, thee en fruit

Voor iedere vergadering is er onbeperkt koffie, thee, water en vers fruit aanwezig. Heb je speciale wensen of allergieën? Laat het ons dan gerust weten.

Lunch, diner of borrel

In overleg kan er een lunch worden verzorgd. Na de vergadering genieten van een buffet en/of borrel? Ook dit is bij te boeken. De kosten hiervoor zijn in overleg. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Extra’s

Bij onze vergaderarrangementen is het mogelijk om een paardencoachsessie bij te boeken. Ook kunnen we met je nadenken over een spreker of andere gast, voor een inspirerende middag bij It Fjildhûs. We denken graag met je mee. Bekijk hieronder een greep uit onze arrangementen.

Arrangementen

Je vergadering pas écht bijzonder maken? In overleg stellen we graag een passend arrangement voor je samen met bijvoorbeeld presentaties, interviews, trainingen, clinics of coaching. Zie hieronder een greep uit onze arrangementen. We denken graag met je mee.

Presentatie Fries Paardenstamboek

Een presentatie van +/- een half uur over het ontstaan van It Fjildhûs en het Friese paard.

Paardencoaching

Een demonstratie over hoe paardencoaching werkt van +/- een half uur door paardencoach Rixt. 

Demonstratie Fries paard met amazone

Een dressuurclinic op een Fries paard. met één van onze amazones.

Meer weten over de mogelijkheden van vergaderen bij It Fjildhûs?

Vergaderen of werken bij It Fjildhûs?

Wil je meer weten over onze vergader- en werklocatie, de mogelijkheden of de beschikbaarheid? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een offerte op maat voor je.

adres

Rypsterdyk 50

9034 VB Marsum

Contactgegevens

Aanvraag